• Eigen receptuur.
  • Nederlands fabrikaat
  • Optimale samenstelling voor sporters en atleten
  • Uit voorraad leverbaar
  • Lorem ipsum

Verzending

NEDERLAND

Bestellen bij Take Control Nutrition is snel, eenvoudig, gratis vanaf €60,- en veilig. Elke bestelling op werkdagen voor 23:59 uur geplaatst, wordt de volgende werkdag verzonden (zondag uitgezonderd), zodat je de bestelling de volgende dag al in huis hebt. Naast de supersnelle levering rekent Take Controle Nutrition vanaf € 60,- geen verzendkosten (bij bestellingen tot € 60,- vragen wij een bijdrage van €6 ,95 in de verzendkosten).

Je bestelling wordt verzonden met DHL. Indien je voor 23:59 uur besteld hebt (ma-vr), wordt je pakket de volgende dag in de avonduren geleverd.

 

WAT GEBEURT ER ALS HET PAKKET NIET KAN WORDEN AFGELEVERD?

Wanneer je niet thuis bent op het moment van bezorging en we het pakket ook niet bij je buren kunnen afgeven, dan bezorgen we je pakket de volgende dag bij een DHL ServicePoint dichtbij. We laten een kaart achter in je brievenbus. Met de code op deze kaart kun je via track en trace zien waar je pakket wordt bezorgd. 

Je kunt er ook voor kiezen om je pakket opnieuw thuis of bij je buren te laten bezorgen. Je hebt dan de keuze uit verschillende data en tijdvakken overdag en in de avond. Wil je liever een ander DHL punt kiezen, ook dat is mogelijk. Je kunt je keuze tot 23:59 uur doorgeven.

 

Retourneren:

                                                                       

                                                                  1. Retour aanmelden

Neem contact op met Take Control Nutrition dat je een item wil retour sturen via [email protected]. Doe dit binnen 30 dagen nadat je je bestelling hebt ontvangen. Geef aan wat de reden is van je retourzending, opgelet wij nemen alleen supplementen retour waarvan de verpakking/verzegeling niet is geopend,  en stuur deze altijd na akkoord van onze klantenservice Franco retour. U zult van onze klantenservice een RMA document ontvangen.

                                                                        

                                                                       2. Inpakken

Stop de producten die je retour wilt sturen in de originele doos, of in een andere stevige doos. Plak een adres etiket met onze n.a.w gegevens op het pakket. Vergeet niet om je oude etiket te verwijderen.

                                                                       

                                                              3. Verzend je pakketje

Zorg dat je binnen 3 werkdagen je pakket wegbrengt naar een Service Point van bv. Postnl of DHL naar keuze. Let op dat je het Franco verstuurd.

                                                                        

                                                                     4. Terugbetaling

Wanneer het pakketje in ons magazijn ontvangen en gecontroleerd is, zorgen we dat je het bedrag binnen 10 werkdagen op je rekening teruggestort krijgt. Indien dit niet het geval is, graag contact opnemen met onze klantenservice via [email protected]